28 kesäkuuta 2014

Sikakoira


Pig löytyi luonnosta, kun eräs nainen kuuli sen haukkuvan. Nainen otti Pigin ja sen sisarukset huostaansa. Omistaja Kim Dillenbeck otti Pigin itselleen, kun hän matkusti Atlantan tapaamaan siskoaan. Dillenbeck tapasi joitain siskonsa naapureita ja kuuli heiltä Pigistä. Hän päättä ottaa Pigin itselleen, koska ajatteli, että se ei varmaan tulisi selviämään kovin kauaa epämuodostumansa takia.
Pigillä on useita terveysongelmia, kuten sen erikoisesta ulkomuodosta voi päätellä. Sen selkäranka on tavallista lyhyempi ja vääntynyt, siltä puuttuu kylkiluita, sillä on väärin taipuvia niveliä, epämuodostunut lonkka ja selkäydin, joka jakautuu kahtia koiran kaulan kohdalla. Lyhyen vartalonsa takia Pigin on syötävä ruokansa hitaasti, jotta se ei tukehdu, koska sen keuhkoilla on vain vähän tilaa. Se ei kuitenkaan näytä kärsivän kivuista ja jaksaa leikkiä perheen muiden koirien kanssa.
Pig on nyt melkein 9 kuukautta vanha ja kasvaa vielä. Se painaa 6,8kg ja sen paino saattaa lisääntyä yhdeksällä kilolla (sen sisarukset painavat 15-18kg), ja se saattaa johtaa Pigin kolemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti